Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A késztermékekkel szembeni magas elvárások miatt elektromos eszközei minőségét a teljes gyártási folyamat során szavatolnia kell.

Még apró szennyeződések vagy a kémiai összetevők kisebb változásai is hatással lehetnek eszköze működésére. A szabványnak nem megfelelő folyamatok és következetlen gyártás korai észlelésével elkerülhetőek a váratlan költségek és késedelmek, és megvédheti márkáját a nemmegfelelőségi panaszok ellen.

Az SGS teljes körű minőség-ellenőrzési szolgáltatást biztosít az Ön mikroelektronikai megoldásai keretén belül, ebbe tartozik szerkezetelemzés, visszatervezés, valamint anyagok és folyamatok vizsgálata és elemzése. A gyártás különböző szakaszaiban vizsgáljuk a nyersanyagokat és a készterméket, továbbá rendszeresen igazoljuk az Ön teljes beszállítói láncát és gyártási folyamatait, hogy gondoskodjunk eszközei minőségéről és szabályozási megfelelőségéről.

Mint a félvezetőipar és az alkatrészei beszállítói számára világvezető vállalat az analitikai szolgáltatások terén, megbízhat az SGS-ben, hogy biztosítsuk eszközei folyamatos megbízhatóságát. Minősítési és tanúsítási szolgáltatásaink segítségével szemléltetheti termékei minőségét és szabályozási megfelelőségét.