Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha az Egyesült Államokban egy illetékes hatóság olyan elektromos terméket, ipari berendezést, vagy más felszerelést azonosít, amely nem viseli valamelyik elismert vizsgálólaboratórium védjegyét, a hatóság jelölést helyez a termékre, amíg azt egy elismert és illetékes szerv helyszínileg nem tanúsítja. A címkézetlen felszerelések használata büntetésekkel vagy folyamatai megszüntetésével járhat addig, amíg helyre nem hozza a hiányosságokat.

A FEB akkreditációnak köszönhetően az SGS lakossági és üzleti környezetben üzemelő és beszerelésre kerülő termékek vizsgálatát és tanúsítását is végzi. Az SGS helyszíni tanúsítási szolgáltatásai segítik a berendezések működtetőit eloszlatni az elektromos termékeikkel vagy berendezéseikkel kapcsolatos kétségeket, és helyreállítani az üzemet gyakran már a szolgáltatás igénybevétele napján.

Az akkreditált SGS egy kézből biztosít minden helyszíni tanúsítási szolgáltatást, amire szüksége lehet az Egyesült Államokban. Ezek közé tartoznak a helyszínen lévő eszközök, listázatlan gyári termékek, gyárak áthelyezése és nem tanúsított eszközök.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, hogy helyszíni tanúsítási szolgáltatásaink segítségével gondoskodhasson berendezései folyamatos üzeméről.