Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mint új ipari gépek gyártója, elosztója vagy importőre, Ön nemzetközi szabályozások útvesztőjében találhatja magát, ahol a különböző piacok különböző követelményeket állítanak fel.

Az SGS gépi berendezések szolgáltatása átvezeti Önt a szabályozások útvesztőjében, szemlélteti vásárlóinak termékei biztonságát, működését és hatékonyságát, és a legjobb esélyt nyújtják az Ön termékei sikeréhez, függetlenül attól, mely piacon kívánja forgalomba hozni azokat.

Elkötelezett szakértőink úgy alakítják a programokat, hogy azok segítsenek a gyártásban és beszállítói láncban, és magukba foglalják a tervezési szakasz során nyújtott tanácsadást, az azt követő gyártásközi minőség- és biztonság-ellenőrzési intézkedéseket, továbbá a szerződésbeli, nemzetközi és nemzeti elvárásokkal szembeni megfelelés felmérését.

Ha az SGS-sel dolgozik, hozzáférést nyer az 1878-as alapításunk óta felhalmozott tudáshoz és gyakorlathoz, és specialistáink és laboratóriumaink nemzetközi hálózatához. Így egy kézből nyújtunk teljes gépi berendezési vizsgálatokat, ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatásokat, hogy termékét a lehető leggyorsabban, legbiztonságosabban és költséghatékonyan forgalomba hozhassa.