Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mint az Európai Unióba elektromos és elektronikus termékeket importáló kiskereskedő, az Ön felelőssége bizonyítani, hogy készlete megfelel a vonatkozó RoHS vizsgálati jogszabályoknak és irányelveknek.

A beszállítói lánca kezelése, kezdve a nyersanyagoktól az összetevőkig és szállításig, egy hatékony és kiterjedt minőségirányítási rendszert igényel. Vizsgáló és ellenőrző rendszereknek kell a helyén lenniük, hogy biztosítsa és bizonyíthassa, hogy az importált termékek megfelelnek a szükséges követelményeknek.

Az SGS kiskereskedőknek/importőröknek kifejlesztett Moduláris RoHS Terve átfogóan javítja megoldásokat, amikkel megfelelhet az Európai Unió RoHS szabályozásainak, mint például a RoHS 2002/95/EC irányelvnek. Emellett összekötheti ezt a megoldásunk más ellenőrző szolgáltatásainkkal, köztük a Végső Véletlenszerű Ellenőrzéssel valamint a minőségi vagy környezetirányítási rendszer tanúsításával.

Moduláris RoHS Tervünk segít Önnek kezelni a kockázatot a beszállítói láncban azáltal, hogy három modulra bontja le a gyártási folyamatot:

  • Összetevők (anyagok) vizsgálata
  • Műszaki ellenőrzés/átvilágítás
  • RoHS gyári vizsgálat/audit

Összekötheti ezt a három modult, hogy egy testre szabott és igényeinek megfelelő minőségi és ellenőrzési rendszerhez juthasson. Szakértőink és laboratóriumaink nemzetközi hálózatának köszönhetően ez egy rugalmas és költséghatékony módja annak, hogy megfeleljen a RoHS-ban foglalt kötelezettségeinek.

Igazolja az SGS-sel, hogy a megfelelő RoHS vizsgálatok el lettek végezve azon termékein, amiket importál és amikkel kereskedik.