Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Gyorsítsa fel eszköze forgalomba hozatalának idejét az SGS vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásaival, és élvezze a GFC által jóváhagyott laboratóriumokkal való együttműködést, amik támogatják a Vodafone szolgáltató hálózatába való elfogadást.

Ezen a sokszínű piacon minden hálózati szolgáltató egyedi követelményeket állít fel. A Vodafone hálózatában való működéshez eszközének szüksége lesz bizonyos követelményeknek és szabványoknak megfelelni. A vizsgálatok arra lettek kifejlesztve, hogy igazolják termékei megfelelőségét és együttműködési képességét, ezzel bemutatva azt, hogy eszköze valóban képes az ígért szolgáltatásokra a felhasználó számára, és a vállalat előírásaival összhangban működik.

Vezetéknélküli telekommunikációs laboratóriumaink nemzetközi hálózata rendelkezik azzal a tapasztalattal és szakértelemmel, hogy támogassa az Ön adott eszköze igényeinek megfelelő és szükséges GFC vizsgálatot. Mi vagyunk a vezeték nélküli eszközök egyetlen olyan független vizsgálólaboratóriuma, amely a világ több pontján teljes körű LTE-, CDMA- és GSM-vizsgálati szolgáltatást tud nyújtani.

Takarítson meg időt, pénzt, és csökkentse a felesleges erőfeszítéseket a vizsgálatok során. Az SGS-nél minden szükséges vizsgálatot végre tudunk hajtani nemzetközi létesítményeinkben; emellett egy olyan kapcsolattartó személyt biztosítunk az Ön számára, aki alapos ismerettel és vizsgálati tapasztalattal rendelkezik, hogy támogassa kérvényét a tanúsításhoz.