Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Takarítson meg időt az értékesítésre és pénzt az SGS Sprint tanúsítási vizsgálataival.

A SGS Sprint tanúsítási vizsgálata egy teljes körű megoldás Sprint márkás és nem márkás eszközei számára, ami kiterjed a hálózati partnerekre és társakra. A teljes csomagot rendelkezésére bocsátjuk, hogy készen álljon a Sprint Acceptance laboratóriumi vizsgálatra és terméke úton legyen a piacra.

Tapasztalt mérnökeink segítik terméke útját azáltal, hogy a Sprinttel kapcsolatos vizsgálatokat az USA-ban végzik, valamint egy kapcsolattartó személyt biztosítanak, aki rendelkezik az ipari és vizsgálati ismeretekkel, hogy támogassa tanúsítási kérelmét. Mi vagyunk az egyetlen jóváhagyott és független laboratórium, aki Spring Acoustics és SLATE vizsgálatokat végez.

Vezetéknélküli telekommunikációs laboratóriumaink nemzetközi hálózata rendelkezik a tapasztalattal és tudással, hogy az Ön adott eszközéhez szükséges vizsgálati programokat összeállítsa. Mi vagyunk a vezeték nélküli eszközök egyetlen olyan független vizsgálólaboratóriuma, amely a világ több pontján teljeskörű LTE-, CDMA- és GSM-vizsgálati szolgáltatást tud nyújtani. Továbbá élvezheti kiterjedt tanúsítási portfóliónk előnyeit, köztük Bluetooth, WiFi, ország szerinti típusjóváhagyások (FCC/IC/CE/KCC/NCC/stb.) és akkumulátor IEEE1725 és IEEE1625.

Tudjon meg többet Sprint vizsgálati szolgáltatásainkról.