Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A hálózati szolgáltatók világszerte különböző követelményeket állítanak fel, amiket mobil eszközeinek teljesíteni kell, mielőtt jóváhagyást nyernének arra, hogy az a hálózatukban működjön vagy üzleteikben értékesítésre kerüljön.

Az SGS megoldásokat nyújt a hálózati szolgáltatók jóváhagyásáért, ezek a legelső lépések mobil eszközei szolgáltatók általi jóváhagyásához. Laboratóriumaink nemzetközi hálózata jóvá van hagyva, hogy elvégezze a szükséges vizsgálatok első szakaszait a következő hálózatokban működő eszközök tanúsításához:

  • AT&T
  • Sprint
  • Verizon
  • Vodafone

Továbbá mi vagyunk az egyetlen független vezetéknélküli vizsgálólaboratórium, aki a CDMA és GSM számára is teljes körű vizsgálatokat végez számos helyen szerte a világon. Használja ki kiterjedt vezetéknélküli portfóliónk előnyeit, köztük Bluetooth, WiFi, ország szerinti típusjóváhagyások és akkumulátor IEEE1725 és IEEE1625.

Egy olyan kapcsolattartó személyt biztosítunk az Ön számára, aki alapos ismerettel és vizsgálati tapasztalattal rendelkezik, hogy támogassa kérvényét a tanúsításhoz.