Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha napjaink telekommunikációs piacán, amelyet igen nagy versenyszellem jellemez, kíván termékeket vagy szolgáltatásokat eladni, a TL 9000 szabvány bevezetésével vállalata kitűnhet versenytársai közül.

Egy rövid termék életciklusok valamint nagy biztonsági és minőségi elvárások által jellemzett iparágban, a telekommunikációs minőségbiztosítási szabványt, a TL 9000 tanúsítást, saját előnyére fordíthatja!

A nemzetközileg elismert TL 9000 telekommunikációs szabvány meghatározza a telekommunikációs termékek és szolgáltatások tervezésére, fejlesztésére, gyártására, teljesítésére, telepítésére és karbantartására vonatkozó minőségirányítási rendszerkövetelményeket. A teljesítményre, a költségek kezelésére és csökkentésére, a folyamatos fejlődésre valamint az ügyfelekhez és a beszállítókhoz fűződő viszonyának javítására összpontosítva versenyelőnyre tehet szert.

Telekommunikációs termékek és szolgáltatások beszállítójaként minőségirányítási rendszerei a TL 9000 szabvány szerinti tanúsításával támogatja kommunikációs stratégiáját, megerősíti a vállalat alapvető értékeit és demonstrálja azon képességét, hogy képes megfelelni a legmagasabb minőségi szabványoknak a telekommunikációs termékek és szolgáltatások iparágában.

Minőségirányítási rendszerei TL 9000 szerinti tanúsítása a következő előnyöket nyújtja Önnek:

  • Kevesebb egyéb telekommunikációs minőségirányítási szabványnak kell eleget tennie: A TL 9000 a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelmények rendszerét dolgozta ki a telekommunikációs rendszerek, hardverek, szoftverek és szolgáltatások beszállítói számára;
  • A TL 9000 a teljesítményre, a költségalapú mérésekre, általános költségcsökkentésre, valamint a szolgáltatások folyamatos fejlesztésére és az ügyfelekhez/beszállítókhoz fűződő üzleti kapcsolatának javítására összpontosítva növeli versenyelőnyét; továbbá
  • Támogatja kommunikációs stratégiáját, megerősíti a vállalat alapvető értékeit és demonstrálja azon képességét, hogy képes megfelelni a legmagasabb minőségi szabványoknak a telekommunikációs termékek és szolgáltatások iparágában.

Az SGS a telekommunikációs iparág a világon legkedveltebb harmadik fél általi tanúsítást végző tanúsító testülete és az akkreditált TL 9000 tanúsítványok / telekommunikációs tanúsítványok kibocsátója, valamint tesztelési, terméktanúsítási és egyéb megfelelőségi értkeléseket végző szolgáltatója.

Telekommunikációs auditoraink rendelkeznek a megfelelő műszaki és szabályozási ismeretekkel a legcélirányosabb és legprofesszionálisabb TL 9000 auditok elvégzéséhez. Auditoraink, ahol lehetséges, segítenek Önnek megfelelni a telekommunikációs minőségellenőrzési és irányítási rendszer célkitűzéseinek.

Legyen Ön is az SGS partnere, és vegye igénybe a TL 9000 szerinti tanúsítási szolgáltatásunkat: juttassa versenyelőnyhöz vállalatát!