Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Feleljen meg az észak-amerikai (és egyéb latin- és dél-amerikai országok/szolgáltatók) GSM mobil hálózati szolgáltatók követelményeinek az SGS PCS Type Certification Review Board (PTCRB) szabványok szerinti vizsgálataival.

A PTCRB egy mobil hálózati szolgáltatók által létrehozott nemzetközi szervezet, amely GSM/UMTS típusjóváhagyásokra vonatkozó független felmérési folyamatot biztosít az eszközgyártóknak. Ez engedélyezi, hogy külső laboratóriumok - Elsődleges Laboratóriumok - végezzék el a vizsgálati folyamatokat.

Vezetéknélküli vizsgáló intézményeink elsődleges laboratóriumként vannak jóváhagyva, és segítenek Önnek megszerezni a PTCRB tanúsítványt. Válassza a független SGS-t, hogy intézhessük tanúsítását, és elvégezzük a GSM szabványainak megfelelő szükséges vizsgálatokat, majd benyújtsuk a dokumentációt a PTCRB tanúsítási adatbázisába. Tanúsítását a CTIA (vezetéknélküli társaság) fogja értékelni és amennyiben minden követelménynek eleget tesz, ki fogják adni a tanúsítványt.

A PTCRB-hez tartozó hálózati szolgáltatók megkövetelik, hogy minden eszköz PTCRB tanúsítvánnyal rendelkezzen, ellenkező esetben az eszközt blokkolhatják. A nem tanúsított eszközök lehet, hogy nem jutnak szolgáltatáshoz, amikor egy hálózathoz csatlakoznak.

Gondoskodjon eszközei fő hálózatokhoz való hozzáféréséről az SGS PTCRB tanúsításával.