Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A mobil eszközeiben lévő technológia könnyebbé teszi életet. Az NFC (Near Field Communication) technológia elősegíti a gyors és hatékony érintés nélküli fizetést, gördülékeny Bluetooth® és WiFi kapcsolatokat és egyszerű, eszközök közti adatátvitelt.

Az SGS vezetéknélküli létesítményei fel vannak szerelve és akkreditálva vannak az NFC tanúsításra, ezzel igazoljuk, hogy eszköze megfelel az NFC Forum által közzétett specifikációknak. A tanúsítás előnyei között található:

  • Eszköze listázása az NFC Forum tanúsított termékei jegyzékében
  • Garancia, hogy eszköze együtt fog működni más NFC Forum által tanúsított eszközökkel
  • Bizalom az eszközében, ami ösztönöz más vállalatokat, hogy alkalmazásokat fejlesszenek rá
  • Az NFC Forum N-jelének feltüntetése eszközén jelzi az NFC érintés nélküli kommunikációs szolgáltatásokat
  • NFC Forum tanúsító védjegy feltüntetése eladást segítő anyagain és termékei csomagolásán

Az NFC Forum érdeke a terület technológiájának előrehaladása és használatának növelése, valamint az emberek tájékoztatása az NFC interoperabilitásáról és előnyeiről. Minden NFC tranzakció nagyon közeli kapcsolatban zajlik, a közvetlen érintéstől számítva akár négy centiméterig - ez a közelség azt jelenti, hogy nincs kockázata annak, hogy egy tranzakció a fogyasztó tudta nélkül jöjjön létre.

Tapasztalt mérnökeink nemzetközi hálózata alapos tudással rendelkezik a vezetéknélküli technológiákról, köztük a GSM, CDMA, VCSMA, LTE, Bluetooth, WiFi és más rövid hatótávú technológiák. Több mint 130 év vizsgálati, ellenőrzési és tanúsítási tapasztalatával mi vagyunk az ideális partner a független fél általi vizsgálatok és vezetéknélküli eszközök tanúsításának elvégzésére.