Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A vezeték nélküli kommunikáció forradalma villámgyors technológiai fejlődéssel söpört végig a földgolyón.

Meg kell győződnie róla, hogy a versenytársak előtt jár-e, informatikai és telekommunikációs technológiája a lehetőségek nyújtotta maximumon, az idő- és pénzmegtakarítást eredményező szabványi és jogszabályi előírásoknak megfelelő módon áll-e rendelkezésre.

A vezeték nélküli technológia vizsgálata és tanúsítása terén teljes körű megoldást kínálunk; fejlett európai, észak-amerikai és ázsiai vizsgálati létesítményeink egyetlen virtuális laboratóriumként hálózzák be a világot. Kompetenciaközpontjaink nagy tapasztalattal és szakértelemmel bíró szakértőkkel állnak rendelkezésére, akik az innováció és a fejlesztés elkötelezett hívei; segítségükkel még egyre szigorúbban szabályozott világunkban is magabiztosan működhet.

Nem csak egy termék piacra juttatásáról van szó. A termékvizsgálaton túl rendszertanúsításunk, auditjaink, inspekcióink és szolgáltatói engedélyezésünk is hasznára válhat. Ökotervezési szolgáltatásaink segítségével minimálisra csökkentheti környezeti hatását.

A minőség és integritás elismert fokmérőjeként folyamatosan bővítjük kapacitásunkat, hogy valódi piaci versenyelőnyt szerezhessen velünk. A GFC (Global Certification Forum – Tanúsítási Világfórum) és a CCF (CDMA Tanúsítási Fórum) tagjaként tevékeny szerepet vállalunk a globális technológiai ügyekben. Mérnökeink szakterületük kiváló szakértői, akik a legátfogóbb telekommunikációs vizsgálati és tanúsítási megoldást kínálják. Tudjon meg többet!