Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Napjaink globális üzleti környezetében a piaci versenyben való részvételhez a legjobb minőségű áru előállításán felül az is elengedhetetlen, hogy meggyőződjünk róla, termékünk vajon megfelel-e a nemzetközi és nemzeti szabványoknak, piaci előírásoknak és egyedi ügyfélkövetelményeknek.

Auditszolgáltatások széles választékát kínáljuk, melyek lefedik a teljes értékláncot a folyamathitelesítéstől kezdve a szervezet-, szolgáltatás- és rendszerhitelesítésig. Auditszolgáltatási specialistákból álló munkacsoportjaink a világ minden táján és minden iparágban nagy tapasztalattal rendelkeznek, így alkalmazni tudják a nemzetközi bevált gyakorlat ajánlásait, hogy folyamatai és tevékenységei megfeleljenek a piaci előírásoknak és elvárt szabványoknak – sőt, meg is haladják azokat.

Auditszolgáltatási specialistákból álló munkacsoportjaink globális szakértelmet kínálnak, fejlett tesztlaboratóriumaink a világ legjobbjai között szerepelnek. Szakértelmünk mindig hozzáadott értéket jelent, akár auditról, tanúsításról vagy műszaki segítségnyújtásról van szó.