Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Nem hangsúlyozhatjuk eléggé, milyen nagy hatással van a technológia a fogyasztók otthonában használt termékekre.

A technológiai innováció felgyorsulásával a fogyasztók elvárása is növekszik a háztartási készülékekkel és szórakoztatóelektronikai termékekkel kapcsolatban. Az emberek elvárják, hogy a termékek biztonságosak, megbízhatók és hatékonyak legyenek, de ugyanakkor jó teljesítménnyel is rendelkezzenek, akár a mindennapi szükségleteik kielégítése érdekében – például mosógépet vagy sütőt –, akár az életmódjuk kellemesebbé tétele érdekében – például hifiberendezést – vásárolnak.

Lehet, hogy a termékfejlesztés időigényesebb a háztartási berendezések és a szórakoztatóelektronika iparágában, de akkor is nagyon fontos, hogy a vállalkozások a lehető legrövidebb idő alatt és a legbiztonságosabb módon piacra tudják juttatni termékeiket, hogy a mögöttes technológia mindig naprakész legyen, és megfeleljen a legújabb előírásoknak is.

Ezekben az iparágakban az SGS a terméktervezéstől kezdve a szállításig a teljes termelési folyamaton át és az egész ellátási láncban támogatást nyújt a gyártók és nagy- és kiskereskedők részére. Az átfogó termelési stratégia létrehozásától kezdve az iparági szabványok alapján végzett tanúsításon át a minőség-ellenőrzési és kockázatbecslési folyamatok alkalmi ellenőrzéséig személyre szabjuk szolgáltatásainkat konkrét igényei alapján.

A szórakoztatóelektronikai termékekhez és háztartási készülékekhez kapcsolódó szolgáltatásainkban világszerte megbíznak, mert segítségükkel az üzleti lehetőségek maximalizálhatók, az ügyfelek és szabályozó testületek elvárásai a különféle földrajzi területeken is teljesíthetők.

A világ vezető inspekciós, vizsgálati, hitelesítő és tanúsító vállalataként az SGS a technológiai, szabályozói és piaci fejlemények előtt jár, hogy így Ön az általunk nyújtott versenyelőnnyel folytathassa üzleti tevékenységeit.