Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A nemzetközi piacon való megjelenéshez számos követelménynek meg kell felelniük a fogyasztási cikkeknek, ez különösképpen vonatkozik az egészségügyi és jóléti termékekre.

A személyes felhasználás céljából gyártott termékeket, mint például női termékek, toalettpapír, kozmetikai törlők, kötszerek, vattapamatok és fogkefék, szigorú követelmények szabályozzák.

Az SGS gondoskodik arról, hogy termékei megfelelnek a szabályozásoknak, bárhol is hozza azokat forgalomba. Vizsgálatokat és ellenőrzéseket végzünk, valamint műszaki segítségnyújtást biztosítunk a gyártóknak, forgalmazóknak és kiskereskedőknek. A REACH - EU szabályozás a vegyi anyagok használatáról - megfelelőség érdekében szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, amelyek segítenek a termékeire vonatkozó ökodesign követelmények terén.

Az SGS szakértői segítenek Önnek megérteni a termékei címkézésére és végső fogyasztói tájékoztatására vonatkozó szabványokat és követelményeket.

Helyi laboratóriumaink és szakértőink világszerte nyújtanak hatékony támogatást a kockázatok minimalizálása és termékei leggyorsabb forgalomba hozatala érdekében.