Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Termékeinek és szolgáltatásainak meg kell felelniük a célpiac által elvárt szabványoknak és előírásoknak, függetlenül attól, hogy melyik iparágról van szó.

A kellő mértékű megfelelés hiányában piaci lehetőségei beszűkülnek, ellátási láncai működésképtelenné válnak, üzleti eredménye romlik.

Igen összetett kihívást jelenthet azonosítani a termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó megfelelő piaci szabályozást. A nemzeti és nemzetközi előírások, iparági szabványok és egyedi ügyfélkövetelmények átlátásához aprólékos vizsgálódás és részletekbe menő iparági ismeretek szükségesek.

Az SGS-nél a tanúsítási és auditszolgáltatások széles választékát kínáljuk, melyek lefedik a teljes értékláncot a terméktanúsítástól kezdve a folyamat-, szervezet-, szolgáltatás- és rendszerhitelesítésig. Minden részletre kiterjedő auditálási, hitelesítési és inspekciós színvonalunkról vagyunk közismertek, aminek segítségével megszerezheti a szolgáltatások és termékek piaci bevezetéséhez szükséges magabiztosságot. Az egész világot behálózó szakértelmünkkel és fejlett vizsgálati létesítményeinkkel a konkrét szükségleteinek megfelelő, személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani, hogy termékei és szolgáltatásai biztosan megfeleljenek az elvárásoknak – sőt, túl is szárnyalják azokat.