Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS beszállítói teljesítménykezelési szolgáltatásai segítenek minden az ellátási láncban jelenlévő szervezetnek megfelelni az Ön minősítési szabványainak, így gondoskodva a minőség fejlesztéséről és szabályozási megfelelőségről.

Napjainkban a beszállítói láncok annyira összetettek és földrajzilag szerteágazóak, hogy forgalmazói teljesítményértékeléséhez gyakran egy nemzetközi lefedettséggel rendelkező, független szakértőre van szükség. Rendelkezünk a szükséges globális hálózattal és szakértelemmel a következőkhöz:

  • Ellenőrizzük, hogy a beszállítók megfelelnek-e a globális iparági szabványoknak
  • Megfelelnek a vonatkozó helyi, országos és nemzetközi szabályozásnak
  • Megfelelnek az Ön folyamatokra és teljesítményekre vonatkozó előírásainak

Járműipari beszállítói minősítési vizsgálataink során ellenőrizzük a beszállítók folyamatait és termékellenőrzését, minőséget és a kockázatkezelést, egészségügyi és biztonsági előírásokat, valamint minden egyéb további feltétel meglétét. Ez azt jelenti, hogy segítségünkkel folyamatos teljesítményt biztosíthat a beszállítói lánc minden lépésénél, emelheti a minőségi elvárásokat és megvédheti jó hírnevét.

Lépjen kapcsolatba az SGS-szel, és tudja meg, hogyan hasznosíthatja vállalata beszállítói minősítési szolgáltatásainkat!