Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Beszállítói lánc biztonsági szolgáltatások az SGS-től - Gondoskodjon beszállítói lánca hatékony biztonságáról!

A beszállítói láncon belül megfelelő biztonságot kell teremteni a teljes beszállítói lánc védelmére, és a szállított áruk és a megosztott információk épségének, sértetlenségének biztosítására. A beszállítói lánc biztonsági szolgáltatásaiban világvezető szolgáltatóként segíthetünk Önnek megvédeni teljes beszállítói láncát, így Ön a vállalat stratégiájára összpontosíthat, megvédheti márkáját és fenntarthatja vevői megelégedettségét.

Egyedülálló globális hálózatunkkal páratlan biztonsági tapasztalatot, szakértelmet és forrásokat kínálunk Önnek, bárhol is működjön vállalata! Specialistáink segítenek bevezetni a hatékony megoldásokat, és értelmezni a kategóriagyőztes rendszerek kialakítására vonatkozó követelményeket. Így a folyamatos fejlődésre összpontosítva biztosíthatja műveletei biztonságos és a legújabb gyakorlatoknak megfelelő végrehajtását.

Ezen kívül segítünk Önnek minden szabályozási követelménynek és beszállítói lánc biztonsági programnak megfelelni, mint a TAPA, a C-TPAT és az ISO 28000.

Teljes körű beszállítói lánc biztonsági szolgáltatásaink magukban foglalják a biztonság és beszállítói lánc irányítást, és segítenek Önnek, hogy termékei biztonságosan átjussanak a határbiztonsági rendszereken az export és import eljárások során.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megtudja, hogyan biztosíthatja a hatékony biztonságot beszállítói láncában beszállítói lánc biztonság szolgáltatásunk segítségével!