Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Minőségbiztosítási és minőségellenőrzési szolgáltatások az SGS-től – biztosítja, hogy anyagai, termékei, berendezései, felszerelései és ipari létesítményei megfeleljenek a konkrét követelményeknek.

Berendezéseinek, anyagainak, termékeinek, struktúráinak és ipari létesítményeinek minősége meg kell, hogy feleljen a legszigorúbb előírásoknak és szabványoknak. Minőségbiztosítási és minőségellenőrzési szolgáltatásaink segítik Önt a szerződéses specifikációk, a kötelező előírások és a minőségi szabványok betartásában.

Anyagait, alkatrészeit, végtermékeit és berendezéseit függetlenül felmérjük, ellenőrizzük és teszteljük – a telephelyen kívül, a gyártó létesítményében, vagy a telephelyen, a kivitelezés helyszínén.

A Minőségbiztosítási és minőségellenőrzési szolgáltatások globális vezetőjeként felkínáljuk páratlan, minden iparágat átfogó tapasztalatunkat. Korszerű efpforrásainkkal és tapasztalatunkkal és egyedi globális hálózatunkkal minőségbiztosítással szolgálunk az ellátási lánc teljes hosszában, a világ bármelyik sarkában.

Forduljon hozzánk még ma, hogy megtudhassa miként támogathatjuk minőségbiztosítási és ellenőrzési szolgáltatásainkkal anyagainak, termékeinek, berendezéseinek, felszereléseinek és ipari létesítményeinek a minőségét.