Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A gépi felszerelések és a berendezések jelentik a legnagyobb beruházási költséget a bányák, örlőművek és ipari létesítmények számára.

A berendezések optimalizálása és a karbantartási projektek védik az ön beruházását és javítják a gazdasági eredményt, minimálisra csökkentve a leállási időt, meghosszabbítva a berendezések élettartamát, csökkentve az energia- és egyéb üzemeltetési költségeket, továbbá optimalizálva a teljesítményt.

Az SGS jól bevált módszereket alkalmaz a berendezéek optimalizálásához Támogatjuk az ipar legkülönbözöbb területeiről származó ügyfeleinket, oly módon, hogy előre jelezzük a változó üzemeltetési paramétereket, továbbá segítünk a berendezések kiválasztásában, karbantartásában és hibaelhárításában. Megfelelő lehetőségekkel, szimulációs eszközökkel és szakértelemmel rendelkezünk ahhoz, hogy kívülálló félként megbízható szolgáltatásokat nyújtsunk az eszköz-integritást és az ügyviteli eljárásokat illetően. 

Az SGS berendezések terén elismert szakértői a világ minden táján a következő szolgáltatásokat nyújtják az ipar legkülönbözőbb területeiről származó ügyfeleik számára:

  • Az üzemi változók előrejelzése
  • Eszközintegritás-menedzselés
  • Vagyongazdálkodás (AHEAD)
  • Kenőolaj-ellenőrzés
  • fáradt olaj-elemzés
  • Ultratiszta dízelolaj

Az SGS biztosítja az ön berendezéseinek folyamatos és hatékony működését. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, hogyan javíthatja vállalata jövedelmezősségét eszközvagyonának menedzselésével és az üzemegység teljesítményének optimalizálásával.