Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Gépekkel és berendezésekkel kapcsolatos szolgáltatások az SGS-től - segítünk Önnek a vonatkozó szabályozások és szabványok betartásában.

Akár tervezésről, akár gyártásról, beszállításról, gépek vagy ipari berendezések működtetéséről van szó, be kell tartania a vonatkozó nemzetközi és regionális utasításokat és szabályozásokat.

Gépekkel és berendezésekkel kapcsolatos szolgáltatásaink segíthetik Önt a vonatkozó elírások, szabványok és utasítások betartásában minden szakaszban - a tervezéstől és termékfejlesztéstől egészen a működésig.

A világ vezető vizsgáló, tesztelő, tanúsító és ellenőrző vállalataként felajánljuk Önnek páratlan szakértelmünket, tapasztalatunkat és erőforrásainkat. Egyedi globális hálózatunk akkreditált a legfontosabb nemzetközi szabványokra és regionális előírásokra. Ezért tudunk Önnek átfogó vizsgálati, ellenőrzési, tanúsítási és műszaki szolgáltatásokat kínálni gépekre és berendezésekre a világon mindenütt.

Forduljon hozzánk még ma, hogy megbeszélhessük, miként támogathatjuk Önt gépekkel és berendezésekkel kapcsolatos szolgáltatásainkkal az összes vonatkozó előírás és szabvány betartásában.