Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer auditor/vezető auditor képzés az SGS-től – fejlessze ki a minőségirányítási rendszerek auditáláshoz szükséges készségeket.

A tanfolyam résztvevői megismerhetik és elsajátíthatják a minőségirányítási rendszerek ISO 9001 szabvány szerinti, az ISO 19011 és ISO/IEC 17021 szabvány előírásinak megfelelő belső, beszállítói és tanúsító auditálásához szükséges ismereteket és készségeket.

Mit tanulhat meg?

A tanfolyam elvégzésével megismerkedhet:

  • A minőségirányítási rendszer, a minőségirányítási szabvány, a minőségirányítási rendszer auditálás és külső tanúsítás céljaival és üzleti hasznával
  • Az auditor szerepével és felelősségi körével a minőségirányítási rendszer ISO 9001 szabvány szerinti – szükség szerint az ISO 19011 és ISO/IEC 17021 szabvány előírásaival összhangban történő – auditálásának megtervezésében, lebonyolításában, dokumentálásában és utánkövetésében

Előfeltételek

A tanfolyam résztvevőjének az alábbi előzetesen megszerzett ismeretekkel kell rendelkeznie:

  • Irányítási rendszerek, azaz többek között az irányítási rendszer alapvető alkotóelemei; a felsővezetés felelősségi területei; a PDCA-ciklus (tervezés–cselekvés–ellenőrzés–beavatkozás)
  • A minőségirányítási rendszer alapkoncepciója; az ISO 9000 szabványcsalád hét minőségirányítási alapelve
  • Az ISO 9001 szabvány előírásai, a benne található általános minőségirányítási fogalmak és meghatározások

Akkreditáció

A tanfolyam az International Register of Certified Auditors tanúsítványával rendelkezik (IRCA A17977).

Megbízható ISO 9001:2015 képzés vezető képzési szolgáltatótól

A szakmai képzések egyik piacvezetőjeként sokéves, globális tapasztalatainkra támaszkodunk. Tanfolyamainkat olyan specialisták tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is támogatják.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és foglalja le a helyét az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer auditor/vezető auditor tanfolyamunkon!