Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ütemterv felülvizsgálata egy olyan SGS projekfinanszírozási szolgáltatás, melynek keretében ellenőrizzük javasolt projekt végrehajtási tervének teherbírását.

Még ma hívja projektfinanszírozási szakértőkből álló csapatunkat, hogy megbeszélhessük, hogyan segíthetünk.

Független tanácsadóink szaktanácsadással könnyítik meg projektjének sikeres, határidőben történő befejezését, költségtúllépés nélkül. Felülvizsgáljuk javasolt végrehajtási ütemtervének megfelelőségét, ami a feladatok és tevékenységek megfelelő sorrendbe állítását is tartalmazza. Megvizsgáljuk az Ön időrendjét és biztosítjuk, hogy az elvárt befejezési határidők realisztikusak és elérhetők legyenek. Projektfinanszírozási vezetőként megadjuk Önnek azokat a tanácsokat, amelyekre szüksége van befektetésének védelméhez a késedelmek és a költségtúllépések ellen.

Bizonyítottan kiváló munkánk alapján, amelyet nagyberuházások felülvizsgálatában szereztünk projekt finanszírozási struktúrában, mi vagyunk a legjobb választás azok számára, akik egy megbízható és független külső tanácsadót szeretnének projekt ütemtervük felřlvizsgálatára.

Projekt szakembereink egy globális hálózathoz tartoznak, így műszaki és pénzügyi szaktudásukat egyesítik, számos különböző iparágra kiterjedően. Megbízható forrásai a legújabb ipari információknak. Emellett pontosan tudják, hogy a műszaki problémák milyen hatást gyakorolhatnak és milyen kockázattal járhatnak számos projektfinanszírozási struktúrára, beleértve a kivitelezési ütemtervet és a beruházási költségvetést.

Vizsgálatainkkal azokat az információkat adjuk meg, amelyeket a hitelbizottsági értékelések és a dokumentációkkal kapcsolatos tárgyalások során vesznek figyelembe. Szaktanácsadóink támogatják Önt a műszaki problémák megoldásában is, a pénzügyi zárásig és azon túl is.

Együttműködünk a projekt szponzorával a következőkben:

  • Tanácsadás a fő projekt mérföldkövekkel kapcsolatosan
  • Azonosítjuk a projekt végrehajtási ütemtervével kapcsolatos valószínűsíthető kockázatokat
  • Átvizsgáljuk a különböző finanszírozási forrásokból teljesítendő kifizetések időrendjét
  • Megvizsgáljuk a kockázatértékelésünkből adódó szükséges változásokat
  • Ellenőrizzük a fő mérföldkövek realisztikus elérését.
  • Becslést adunk a projekt befejezésének lehetséges akadályairól az indítás, az üzembehelyezés és a normál üzleti működés során
  • Javaslat remediációs intézkedésekre a késedelmek elkerülése érdekében

Független tanácsadóként értékes segítséget nyújtunk az Ön projektjének azzal, hogy gondoskodunk róla, ne állhasson fenn érdekkonfliktus a Műszaki terület, a Beszerzés és Építés (EPC), a Műszaki terület Beszerzés és Építés Menedzsment (EPCM) partnerek, valamint a szállítók, vagy a projekt szponzorai között.

Kérjük, hívja még ma tapasztalt projektfinanszírozási csapatunkat, hogy további részletekkel szolgálhassunk arról, ütemterv-felülvizsgálatunk hogyan segítheti elő projektjének sikerét.