Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Geotechnológiai szolgáltatások az SGS-től - gondoskodjon arról, hogy telephelye kezelni tudja kivitelezési projektjét.

Kritikus fontosságú a talaj, a kőzetek, a törésvonalak és az ágykőzet tulajdonságainak a vizsgálata az Ön telephelyén és az alatt, mivel így biztosíthatja, hogy a telephelye alkalmas legyen a kivitelezési projekt számára.

Geotechnológiai szolgáltatásaink széles körben kínálnak elemzéseket, melyekkel feltárjuk telephelyének felszínét és felszín alatti rétegeit. Felmérhetjük, hogy a földben található anyagok milyen hatást gyakorolnak az Ön tervezett kivitelezésére, és meghatározhatjuk az embereket, a vagyontárgyakat és a környezetet fenyegető potenciális kockázatokat. Szolgáltatásaink mindent tartalmaznak a rutinvizsgálatoktól, az egyszeri elemzésektől és problémamegoldástól egészen a földmunkák és a szerkezeti alapok megtervezéséig és figyelemmel kíséréséig.

Globális piacvezető geotechnikai szolgáltatóként szakértő személyzetet és világszínvonalú erőforrásokat, vizsgálati módszereket és laboratóriumokat ajánlunk. Globális hálózatunk és tapasztalataink révén első helyen minket választanak a világ minden részén a kivitelezési fővállalkozók, gyártók, tanácsadók és kormányzati szervek.

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, geotechnológiai szolgáltatások révén hogyan biztosíthatja, hogy telephelyen alkalmas legyen kivitelézési projektre lebonyolítására.