Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szabálymegfelelési szolgáltatások az SGS-től - segítünk beszerezni az engedélyeket, melyek szükségesek oroszországi ipari projektjeinek megvalósításához.

Mielőtt belekezdene egy oroszországi ipari projektbe, például gyárak vagy gyártóüzemek felépítésébe, számos engedélyt kell beszereznie műszaki, építésügyi és más technikai területeken. Ezért az Ön projektjének is engedélyek, tanúsítványok, licencek és más jóváhagyások különböző kombinációira van szüksége, mielőtt elindíthatná ipari telephelyét.

A projekt végrehajtásához szükséges engedélyek beszerzése összetett folyamat lehet, amihez különböző országos és helyi hatóságokkal kell egyeztetnie. Egy nagyobb beruházáshoz akár 500 oldalas engedély dokumentációra is szüksége lehet.

Szabálymegfelelési szolgáltatásaink átsegítik Önt ezeken a bonyolult eljárásokon, és gondoskodunk arról, hogy minden engedélyt megszerezzen oroszországi ipari projektjei elindításához.

A világ vezető vizsgáló, ellenőrző és hitelesítő vállalataként felajánljuk Önnek páratlan tapasztalatunkat az oroszországi szabványok és előírások területén. Erre támaszkodva segíthetünk Önnek az akadályok leküzdésében, hogy projektjét könnyebben és biztonságosabban tudja megvalósítani.

Oroszországi ipari projektekhez ajánlott szabálybetartási szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

  • Mérésügyi szabálybetartási konzultáció – segítünk annak a megismerésében, hogyan tehet eleget a módszertani szabályoknak a leginkább költséghatékony módon 
  • A szabályozói előírások betartása projekt menedzsment során – segítünk abban, hogy beruházása eleget tegyen minden szabályozói előírásnak, gyorsan és költséghatékonyan

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy többet tudhasson meg arról, hogyan segíthetik Önt szabályozói előírás-betartási szolgáltatásaink oroszországi ipari projektjei végrehajtásában.