Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Kötelező és önkéntes vizsgálatok lebonyolítása szolgáltatás az SGS-től - gondoskodunk arról, hogy Ön eleget tegyen minden minőségi és teljesítmény előírásnak.

Az Ön létesítményei, berendezései és a felhasznált anyagok meg kell, hogy feleljenek egy sor jogszabályi és önkéntes követelménynek. Akkreditációval rendelkezünk minden fontosabb szabványra és regionális szabályozásra, ezért kötelező és önkéntes vizsgálatok teljes körét vállaljuk, melyek révén biztosíthatja a minőséget, az integritást, a munka- és egészségvédelmet.

A kötelező és önkéntes vizsgálatok piacának globális vezetőjeként felajánljuk páratlan tapasztalatunkat, szakértelmünket és erőforrásainkat, a világ bármely részén. Hivatalos tanúsító szervezet vagyunk a legtöbb európai irányelvre vonatkozóan, és rendelkezünk a szükséges akkreditációkkal ahhoz, hogy vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásokat nyújthassunk a világ különböző piacain.

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy további tájékoztatást adhassunk arról, kötelező és önkéntes vizsgálataink hogyan segíthetik Önt a minőségi és teljesítmény követelmények betartásában.