Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az energiaárak kiszámíthatatlan fluktuációjával és az egyre szigorodó energiahatékonysági előírásokkal előtérbe kerül, hogyan gazdálkodik energia-erőforrásaival.

A megfelelő energiairányítás segítségével csökkentheti működési és termelési költségeit, és szabályozhatja az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását és egyéb hasonló környezeti hatásait.

Az SGS által kínált, energiairányítással kapcsolatos tanúsítási, képzési és auditmegoldások széles palettája áll rendelkezésére energetikai teljesítményének szabályozására. Globális hálózatunkban a legkülönfélébb iparági szükségletek betöltésére kínálunk megoldásokat.

A környezeti teljesítménye javítására irányuló tényalapú elkötelezettség alapvető jelentőséggel bír napjaink üzleti világában, és egyben segíti Önt a versenyelőny megszerzésében. Energiairányítási szolgáltatásainkkal hatékonyabbá tudja tenni az energiateljesítmény javításában szerepet játszó rendszereket és folyamatokat, valamint bizonyítani tudja az iparági bevált gyakorlat mércéjeként szolgáló szabványoknak való megfelelését.

Bővebb felvilágosításért hívja szakértői csapatunkat még ma!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.