Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A minőségügyi rendszerek dokumentációjának elkészítéséhez és módosításához, a belső és szállítói auditorok képzéséhez és a minőségügyi csoport új tagjainak bevezetéseként gyakran szükség van az orvostechnikai eszközök minőségügyi rendszereihez kapcsolódó képzésekre és az ISO 13485 szabvány alapján végzett auditokra. Ezen a területen minden képzés az ISO 13485:2003 „Orvostechnikai eszközök – Minőségirányítás rendszerek” szabványra épül. [...] szabályozási célú követelmények, de kiegészítésként az adott nemzeti vagy regionális szabályozás által a minőségügyi rendszerekkel kapcsolatban előírt követelményeket is tartalmazhatják.

Ahhoz, hogy az orvostechnikai eszközök fejlesztése és gyártása közben a minőség végig elsődleges kérdés maradjon, nem elegendő létrehozni a minőségirányítási rendszereket és a kapcsolódó dokumentumokat, hanem biztosítani kell azt is, hogy az alkalmazottak és a szállítói hálózat tagjai a bevezetett minőségirányítási szabványokhoz tartsák magukat. Az SGS által kínált orvostechnikai eszközök minőségirányítása képzés segítségével a vállalat rászoktatható a – saját és szabályozói – minőségirányítási eljárások és szabványok betartására.

Tanfolyamaink célja a szabványokkal kapcsolatos alapvetéstől egészen az auditor szakmai kompetenciáinak elsajátításáig terjed.

Oktatóink nem csak a legmodernebb képzési módszerekben járatosak, hanem az ISO 13485 és ISO 9001 szabványhoz és egyéb – Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Hongkong, Kína, Tajvan, Kína és Japánban hatályos – helyi szabályozásokat érintő, a minőségirányítással kapcsolatos szabályozási fejlemények szakértői is – ami egyben azt is jelenti, hogy felkészültek a nemzetközi piacokon elvárt minőségirányítási szabványoknak való megfelelés elérésében segítséget nyújtani.

Az SGS képzési programok teljesen személyre szabhatók, és a képzést megelőző SGS gap elemzés során feltárt bármely ismeret- és készséghiány felszámolására alkalmasak. Akár nyilvános tanfolyamként, akár alkalmazottai és szállítói részére tartott vállalati programként is megtarthatók. Bármilyen képzési programot is állítunk össze Önnek, célunk minden esetben az, hogy terméke minőségét ne csorbítsa a világ adott területén piacra bocsátás feltételeként megszabott szabványok hiányos ismerete.

Az SGS szakemberei össze tudják állítani az Ön jelenlegi helyzetének leginkább megfelelő képzési programot. Ha megbíz bennünket a minőségirányítási képzés lebonyolításával, akkor vállalkozása olyan ismeretekből és készségekből fog profitálni, amelyek már eddig is megkülönböztetett előnyöket szereztek vállalatok számára világszerte.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.