Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS átfogó hulladékkezelési szolgáltatásai közé tartozik a veszélyes, ipari hulladékok újrakondicionálása: Hívja tapasztalt csapatunkat most, és kérjen egy üzletére szabott tervet!

A veszélyes vegyszerek és termékek tárolása, kezelése és szállítása szigorú jogi szabályozásnak van alávetve. Miért kockáztatna szükségtelenül? Tapasztalt és szakképzett csapatunk tanáccsal szolgálhat Önnek a legújabb hulladékkezelési módszerekről és költséghatékony, környezetbarát logisztikai megoldásokról.

A különböző anyagok széles választékát gondosan felügyelt rendszereken belül dolgozzuk fel a szigorú környezetvédelmi előírások betartása érdekében. Összes erőforrása költséghatékony és eredményes felhasználását célzó megoldásaink közé tartozik hulladéka újrakondicionálása. Eljárásokat dolgozunk ki a hulladék mennyiségének csökkentésére, és alkalmassá tesszük csomagolásra illetve szükség esetén hosszútávú tárolásra. Ezt követően hulladékát újra csomagoljuk és konténereit újrakondicionáljuk a további felhasználáshoz.

Az újra fel nem használható anyagok esetében megvizsgáljuk a környezetbarát átmeneti tárolás vagy eltávolítás lehetőségeit. Szakembereink engedéllyel rendelkeznek a veszélyes hulladékok összegyűjtéséhez, szállításához és kezeléséhez. Emellett módunkban áll tanúsítani, hogy hulladékkezelése megfelel a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak.

Erősítse a hatékony környezetvédelem iránti elkötelezettségét, és hulladék újrakondicionálási megoldásokért hívja csapatunkat ma!