Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS globális hírnevet szerzett a pontos, független analitikai szolgáltatásaiért. Páratlanul széles körű szakértelmünk és felszerelésünk lehetővé teszi, hogy az analitikai vizsgálatokat olyan színvonalon végezzük, amely segít Önnek abban, hogy működése megvalósítsa maximális lehetőségeit.

Az SGS vegyészeti és analitikai szakemberei világszerte csúcstechnológiájú laboratóriumokban dolgoznak. Minőségellenőrzésünk és a nemzetközi szabványoknak való következetes megfelelés biztosítja, hogy az Ön elemzése megbízható adatokkal szolgál, amiket világszerte elismernek a vállalatok, bankok és befektetők. Az SGS analitikai szolgáltatásai a következőket tartalmazzák:

  • Vegyi elemzés és esszé vizsgálatok
  • Fizikai vizsgálat
  • Geokémiai elemzés
  • Kereskedelmi elemzés
  • Laboratóriumi kompetenciavizsgálati programok

Az SGS az elemzések "célnak megfelelő" megközelítésében hisz. Önnel együttműködve fejlesztünk ki olyan analitikai stratégiát, amely hatékon, időben végrehajtott és az Ön által megkívánt pontossági szintnek megfelelő lesz. 

Alapvető képességeink széles skálája, képesített személyzetünk és megközelítésünk, amely az Ön egyedi igényeinek kielégítését célozza az SGS-t az analitikai szolgáltatások vezető vállalatává tette. Bízzon meg bennünk, hogy az Ön műveletei során a megalapozott döntéseihez szükséges adatokat szolgáltassuk.