Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A műanyagok mára mindennapi életünk részévé váltak, kulcsfontosságú szerepet játszanak az iparban és jelentős részét képezik bármely gazdaságnak.

Majdnem az összes elképzelhető üzleti tevékenység valamilyen módon magába foglalja műanyagok használatát. Az SGS számos szolgáltatást kínál a polimer gyártók, forgalmazók és végfelhasználók számára, az innovációs törekvések támogatásához, illetve a jogszabályoknak való megfelelés és teljesítménytesztelés területén. Szolgáltatásaink a következőkre terjednek ki:

  • Minőségellenőrzés
  • Tesztelés a jogszabályoknak való megfelelés céljából, mint például érvényesítés a REACH (vegyi anyagok regisztrálása, értékelése és engedélyezése) és az RoHS (bizonyos veszéyes anyagok használatának korlátozása) irányelvek alapján.
  • Teljesítményjellemzők fizikai vizsgálata
  • Környezeti tesztek

Az SGS ezek közül számos területen világszinten piacvezető, elismert újító, megbízható partner és a legnagyobb szolgáltató. A polimereknek egyre több változatát fejlesztik ki és felhasználási módjaik száma exponenciálisan növekszik. Minden új termék vagy funkció változásával új szabályozásra és teljesítménytesztelési módszerekre van szükség. Az SGS a legmérvadóbb és legújítóbb szellemű szolgáltatásokat kínálja ezen a területen a beszállítói lánc különböző szereplőinek.