Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ez a képzés az alapanyaggyártóktól kezdve az ömlesztett termékek gyártásáig a gyógyszeripari ellátási láncok auditálását tárgyalja, és az ICH Q7A „Good Manufacturing Guidance for Active Pharmaceutical Ingredients” (gyógyszerhatóanyagok (API) helyes gyártási irányelvei) szabvány követelményeit tekinti vezérfonalnak.

A GMP-követelményeknek megfelelő gyógyszergyártás szabályozását az USA, az EU, Kanada és Japán jogszabályaiban és irányelveiben találjuk. A GMP-útmutatás része az a követelmény, hogy a termelési területeken és ellenőrző laboratóriumokban (például gyógyszertermékek gyártásával, feldolgozásával, csomagolásával vagy raktározásával kapcsolatos) feladatot teljesítő minden alkalmazott (többek között a műszaki, karbantartási és takarító és minden egyéb, a termékminőségre esetlegesen hatást gyakorló személyzet) esetében a képzés kötelező.

Minden alkalmazottnak és alvállalkozónak a GMP elméletét és gyakorlatát bemutató folyamatos alapképzésben kell részesülnie.

A képzés elvégzésével Ön:

  • megismeri a gyógyszerhatóanyagokat felhasználó vállalkozásokra vonatkozó GMP követelményeket
  • segíteni tud az érintetteknek, hogy megismerjék, hogyan illeszkedik saját teljesítményük egy szervezet GMP keretrendszerébe
  • be tudja mutatni, hogyan működnek együtt a különféle egységek a gyógyszeripari termékek minőségének, biztonságának és hatásosságának funkciókon átívelő felelősségként történő megjelenítésében
  • megismeri a GMP-vel kapcsolatos szabályok betartásának okait, és pozitív hozzáállást tud kialakítani

A helyes gyártási gyakorlat auditora átképzéssel kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen kapcsolatba SGS szakértőjével még ma!