Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A segédanyagok megfelelő kiválasztása és a használat során nyújtott teljesítmény kimagaslóan magas színvonalon való fenntartása egyértelműen a legtöbb modern gyógyszeripari termék sikerének kulcsa.

Az SGS kiterjedt laboratóriumhálózata vizsgálatokat folytat a segédanyagok jellemzésére, a tömegtárolás során bekövetkező időbeni lebomlás követésére, használat alatti tárolás során bekövetkező lebomlásra, a csomagolási jellemzőkre és így tovább. A gyártóknak, vásárlóknak és végső felhasználóknak egyaránt segítségére vagyunk a tárolás, eltarthatóság körülményeinek és a nyújtott teljesítmény az optimálásában, valamint szükség esetén a terápiás együttműködés monitorozásában és a jelentések írásában.

Ugyan a segédanyagok az alacsonyabb költségű és kevéssé aktív részei a végső formulációknak, mégis kulcsszerepet játszanak a gyógyszeripari termékek szállításában, tárolásában és minőségében. A segédanyag kiválasztásának és használatának alapos előkészítése és optimálása kulcs faktornak számít a végső teljesítményt tekintve. Specialistáinak és élvonalbeli laboratóriumi létesítményeinek köszönhetően az SGS iparág szerte elismert vezető a segédanyag vizsgálatok és adatszolgáltatás területén. Tudja meg, miként támogathatják szakértőink Önt és termékét a folyamatok során.