Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A részecskeméret és a részecskék alakja fontos paraméterek a különböző iparágakban tevékenykedő ügyfeleink számára, hiszen a biogyógyszeripari termék részecskemérete két módon is befolyásolhatja magát a terméket: egyfelől befolyásoló tényező lehet a gyógyszer hatékonyságára nézve, másfelől jelző funkciója van az esetleges szennyeződésekre nézve.

Számos ügyfelünk arra használja az SGS részecskeelemzési szolgáltatását, hogy mélyebb betekintést nyerjen a termékfejlesztési vagy gyártási folyamatba, s nem mellékesen egyre fontosabb paraméternek számít a részecskeméret az aktív gyógyszeralapanyagok (API) illetve a segédanyag jellemzés során. A részecskeméret és szerkezet változása befolyásoló tényező lehet egy gyógyszertermék farmakológiai viselkedésére nézve. Ezen felül, a gyógyszerek biztonságosságának értékeléséhez elengedhetetlen, hogy kellő információval rendelkezzünk az injekciókban és infúziókban potenciálisan előforduló szennyezésekről. Ezért az API és a segédanyagok részecskeméretének folyamatos vizsgálata és figyelemmel követése a fejlesztés és gyártás során elősegítheti egy biztonságos, stabil és hatékony termék előállítását.

Iparágtól függetlenül, világszínvonalú laboratóriumaink részecskevizsgálatok széles tárházával állnak rendelkezésére.

  • Lézerdiffrakciós mérés
  • Mechanikus szitálás
  • Air-jet és szonikáló szitálás
  • Optikai mikroszkópos vizsgálat
  • Környezeti pásztázó elektronmikroszkóp

Az elemzéseket világszínvonalú szakembereink végzik élvonalbeli laboratóriumokban. A vizsgálati programokat terméke természetének és az Ön speciális követelményeinek megfelelően alakítjuk ki, és segítséget nyújtunk, hogy sikeresen megfeleljen a nemzetközi és helyi szabályozási előírásoknak.

Különböző ipari területekről származó ügyfelek vizsgálati igényeinek sikeres kielégítése során évtizedes tapasztalatra tettünk szert, amely így komoly hírnevet szerzett az SGS-nek a pontossággal és professzionalizmussal kapcsolatban a részecskeelemzés területén. Vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal még ma, hogy megtudja, miként lehet részecskeelemzési szolgáltatásunk segítségére abban, hogy terméke biztonságosan és a lehető leggyorsabban elérje a piacot.