Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A gyógyszeripari termékek a modern élet alapillérei.

A várható élettartam gyors növekedése és a fertőző valamint krónikus betegségek okozta halálozás csökkenése mind hozzájárulnak a modern gyógyszerek innovációjához és elterjedéséhez. A gyógyszeriparra vonatkoznak a legszigorúbb a szabályozási előírások, és ezért mind a gyártók, mind a végső felhasználók teljes bizalmat igénylenek a gyógyszeripari termékekre vonatkozó adatokban.

Az SGS szolgáltatások széles választékát kínálja a gyógyszeripari szektor számára, a fejlesztési fázistól a klinikai vizsgálatokon át a csomagolással és tárolással kapcsolatos végső minőségellenőrzésig . A tisztesség, a professzionalitás és a kompetencia alapvető fontosságúak, ha gyógyszeripari termékekről van szó. Az SGS az egyetlen szolgáltató, amelyik képes végig követni egy termék útját a fejlesztéstől a termelésen át egészen annak terjesztéséig illetve a végső felhasználásra szánt tárolásáig.

Az SGS az Ön választott partnere, ha támogatásra szorul kockázatkezelési kérdésekben, az ellátási lánc felügyeletében és a szabályozási előírásoknak való megfelelésben terméke életciklusának bármely szakaszáról legyen is szó. Tudja meg, hogyan lehetünk az Ön szolgálatára.