Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szakértelme lelki nyugalmat kölcsönöz Önnek, ha Önnek veszélyes, vagy finom anyagú vegyszereket kell szállítania, úton, vagy ISO vonat-tartálykocsikban.

A biztonság, és a szállítmány sértetlensége kiemelkedően fontos a vegyszerek szállításában, és az SGS ellenőrei ki vannak képezve arra, hogy az ISO tartályokat a legjobb gyakorlat szerint kezeljék, a HSE követelményeknek, a szállítmány sérthetetlenségének és/vagy a mennyiségi meghatározásnak megfelelően. Ezeknek meg kell felelniük az összes jelenlegi követelménynek, és szabványnak.

Mit várhat az ISO tartály ellenőrzési szolgáltatásunktól

A betöltés előtt a felügyelőink biztosítani fogják:

  • Az ISO tartály(ok) megfelelnek a feltételeknek, beleértve a tisztaságot, a meghatározott szintnek megfelelően  
  • A terméken történő mintavételezés biztosítja a minőségi megfelelőséget a felhasználó által elvárt előírásoknak

A terhelés után a felügyelőink meg fogják:

  • A mennyiségi terhelést meghatározni
  • Tanősítani az összes szelep és fedő zárt állapotá, és használni fognak lezárókat, amennyiben a tranzakciós partnerek igénylik azt

Az ellenőreink a kirakodásihelyre történő megérkezéskor meg fogják:

  • Vizsgálni az összes lezárás, szelelp, fedő, stb. sérteltenségét.
  • Tanúsítják a kirakodási műveletet, amely minden tekintetben hasonló a teher egyes kirakodási helyein 

Hasonlóan fontos, hogy biztosítva legyen a rakomány utaztatása, és megérkezése, jó állapotban, minőség csökkenés, vagy mennyiségi veszteség nélkül, valamint hogy az üres ISO tartályok biztonságban visszakerüljenek az eredeti származási helyre.
 
A kirakodási művelet teljesítésekor az SGS ellenőrei meg fogják vizsgálni az ISO tartályokat, biztosítva azt hogy a szelepek, és a fedelek biztonségosan le legyenek zárva, és le legyenek pecsételve, amennyiben szükséges. A visszafelé történő szállítás az üres tartályok sértetlenségének biztosításával kezdődik.

Miért az SGS?

Az SGS széles körű tapasztalattal rendelkezik a kémia szállítás területén. Nagy hangsúlyt helyezünk a szabályok és a szabványok pontos betartásának, és a legjobb gyakorlati alapelvek alkalamazásának, az általunk biztosított szolgáltatásban.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS ISO tartály felügyeletei hogyan tudják az Ön kémiai szállítási műveleteit támogatni.