Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ipari gázokat ma olyan mennyiségben használják, ami akár egy évtizeddel ezelőtt is még elképzelhetetlen volt. Megkívánt tisztaságuk pedig olyan szintű, amit húsz évvel ezelőtt csak kutató laboratóriumokban lehetett megtalálni.

A gázok innovatív felhasználása akár reagensként, akár vivőanyagként az iparitól az orvosi területekig megköveteli, hogy előállításuk, elosztásuk és tárolásuk követő ellenőrzése nagy gondossággal és szakértelemmel történjen.

Az ipari gázok ma olyan anyagok, amelyeknek kiemelkedően magas specifikációs követelményeket kell teljesíteniük. Sok folyamat a gázok tisztaságára hagyatkozik hatékonysága és hatásossága biztosítása érdekében, így akár a kisebb minőségi hibák vagy szennyeződések is komoly következményekkel járhatnak a veszteségek tekintetében.

Az SGS bizonyítottan megbízható szolgáltató a gáz szektor számára, lehetővé téve minden típusú folyamat követő ellenőrzését és optimalizációját. Hitelesítő, ellenőrző és analitikai szolgáltatások átfogó készletét kínáljuk az ipari gáz szektor számára, mely szolgáltatások a beszállítói lánc szereplőinek tájékoztatását és a hatékony kockázatkezelést teszik lehetővé.