Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ömlesztett ipari vegyi anyagok alkotják sok iparág alapvető építőköveit, közéjük tartoznak az építőipari anyagok, a gyógyszerek, a mesterséges rostok és a csomagoló anyagok.

Az ezen nélkülözhetetlen köztes anyagok gyártásával, szállításával, tárolásával és kezelésével foglalkozó üzlet igazán globálissá vált, egyre inkább specializált és valóban nagyon nagyméretű.

A köztes ömlesztett árufajták kereskedelme kiemelkedően nyereséges lehet, de megvannak a kockázatai, és szükség van a hatékony menedzsmentjére. A kereskedelem globalizációjával a szennyeződések, a leértékelődés és a termékveszteség kockázata megnövekedett, ezért a hatékony logisztikai menedzsment döntő fontosságú az ezen a területen kereskedők számára.

Az SGS szolgáltatások teljes skáláját kínálja az ipari vegyi anyagokkal foglalkozó ágazat számára a mérésektől a minőségvizsgálaton át a tárolás értékeléséig és kezeléséig, figyelembe véve a minőségellenőrzés, az anyagok mérésének, követhetőségének és megfelelésének szükségleteit.