Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Napjainkban a vitaminok és étrendkiegészítők gyártása, ellátása és értékesítése a média, a kormányzatok és fogyasztóvédelmi csoportok figyelmének fokozott kereszttüzében szerepel. Ami még nem régen egy kisméretű, laza szektornak számított, mára sokmilliárd dolláros iparággá fejlődött ki. A növekedés egyik következménye a közegészség érdekeit szolgáló szigorodó felügyelet és szabályozás.

A nemzeti, nemzetközi és egyéni felelősség következtében a köztudat már sokkal inkább szükségesnek tartja, hogy a termékek integritását az ellátási láncban független, tárgyilagos és megbízható adatokkal biztosítsák. Az SGS több termelési és elemzési eszközt is a kezébe ad, melyekkel részletes adatokat tud gyűjteni. Bármilyen kötelezettségei is vannak, együttműködünk vállalatával a kockázatkezelés fejlesztése és a megfelelőség megalapozása érdekében.

Továbbá, az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek ISO 2200 szabvány szerinti tanúsításának támogatása mellett az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

  • gyógyszeripari helyes gyártási gyakorlat (GMP) auditálása
  • tápérték- és vitaminvizsgálat
  • mikrobiológiai vizsgálatok és élelmiszerek kémiai analitikája
  • élelmiszercímkék ellenőrzése és tápanyagelemzés
  • fizikai és érzékszervi vizsgálat
  • növényvédőszer-maradékok, allergének és szennyező anyagok vizsgálata

Az ellátási lánc integritásába vetett közbizalom nagyon fontos tényező az étrendkiegészítők iparágában. Felszereljük a gyártókat és a kereskedőket a megfelelő bizalmi szint kiépítéséhez és figyelemmel kíséréséhez szükséges eszközökkel.

Az SGS a vitaminok és étrendkiegészítők iparág főbb szereplőinek megbízható partnere – tapasztalatunkkal már bizonyítottunk az ellátási láncok monitoringjának és az adatkezelés innovációjának terén. Tudjon meg többet arról, hogy miként támogathatjuk vállalkozását!