Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A háztartás-vegyipari szektor alapos ellenőrzés alá került az elmúlt 30 évben.

A környezeti és közegészségügyi kérdések egyre nagyobb nyilvánosságot kapnak, így növekszik a gyártók és kereskedők vállán lévő nyomás, hogy összpontosítsanak a környezeti hatások minimalizálására és csökkentsék a csomagolás hulladékgazdálkodásra gyakorolt hatását. Továbbá növekedett a nyomás, hogy védjük a védtelen fogyasztókat, mint például a gyermekeket.

A háztartási vegyszerek gyártóinak és kereskedőinek nem csak a hatóságokkal kell szembenézniük, de abban a folyamatosan változó környezetben kell működniük, ahol a fogyasztók egyre világosabb termékinformációkat és címkézést, jobb termékjelöléseket és biztonságosabb csomagolást igényelnek.

Az SGS-nél a teljes ellátási lánc felügyeletét, ellenőrzését és vizsgálatát kínáljuk, hogy segítsünk partnereinknek hatékonyan kezelni ezen szükségleteket oly módon, hogy az a lehető legkisebb zavart okozza a kereskedelmi folyamatokban. Segítünk Önnek időtakarékos és hatékony kockázatkezelési eljárásokat bevezetni minőségellenőrzés és termékfejlesztés által.

A háztartási vegyszerek olyan összetett termékek, amelyek szigorúan szabályozott és nagyon versenyorientált, egyre szkeptikusabb piacra kerülnek. Az SGS megbízható partner, ha terméke integritásának biztosításáról, illetve a hatóságoknak való megfelelőségről van szó.