Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A közegészségügyi kockázat miatt, különösen az illat- vagy ízesítőszerekben használt vegyszerek a leginkább szabályozott anyagok közé tartoznak az iparban.

Mivel az élelmiszerekre, kozmetikumokra, vitaminokra és egyéb esetben gyógyszerészeti termékekre vonatkozó előírások együtt egy rendkívül bonyolult szabályozási hátteret képeznek az üzleti életben, a gyártók és kereskedők első ránézésre nagyon ijesztőnek találhatják ezeket. Mivel a kereskedelem egyre inkább globálissá válik, a háttere egyre összetettebb és töredezettebb lesz.

Új típusú szabályozások, mint például a REACH és a NICNAS bizonyítják, hogy milyen sok adatra is van szükség egy egyszerű kereskedelmi ügylet lebonyolítása előtt. Az SGS-nél segítjük az ezen szektorban működőket eligazodni a szabályozások útvesztőjében és elősegítjük a termékek megfelelőségét. A részletekre kiterjedő követelmények sokasága miatt különösképpen nehéz ezen szabályozások nemzetközi szintű ismerete. Bárhol is legyen a világon, az SGS segít Önnek megérteni célpiacai követelményeit és biztosítja a szabályozások betartását és termékei megfelelőségét.

Mint megbízható, ismert és elismert partner az illat- és ízesítőszeriparban jelenlévők számára, az ellátási lánc folyamán széles körű felügyeleti, elemzési és vizsgálati szolgáltatásokat nyújtunk, hogy segítsük ügyfeleinknek hatékonyan kezelni a kockázatokat és könnyítsük a kereskedelmet ebben a kihívásokkal teli környezetben. Tudjon meg többet arról, hogy miként támogathatjuk vállalkozását.