Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ISO 22716 szabvány új útmutató a kozmetikumgyártó vállalkozások helyes gyártási gyakorlata (GMP) terén, amely a kozmetikaipari végtermékeket előállító létesítmények számára mutatja be a GMP-alapelvek alkalmazásának módját.

Az SGS ISO 22716 tudatossági képzését úgy állítottuk össze, hogy segítségével Ön bevezetést kapjon az ISO 22716:2007 szabványnak megfelelő kozmetikaipari helyes gyártási gyakorlat (GMP) követelményrendszerébe.

A képzés segítségével megismerheti az kozmetikumok gyógyszeripari ellátási láncait az alapanyaggyártóktól a késztermékgyártókig. A GMP-alapelveknek és az ISO 22716 szabvány paragrafusainak megfelelő minőségirányítási rendszer (MIR) létrehozásához szükséges speciális követelményeket is bemutatjuk.

A képzés bevezetést ad minden alkalmazott számára, aki kozmetikaipari GMP fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában részt vesz, és különösen időszerű azon szervezetek számára, amelyek kozmetikumokat gyártanak és meg kell felelniük a GMP követelményeknek. Ha például az ISO 22716 szabványra épülő más auditképzésben is részt kíván venni, akkor ezen a tanfolyamon olyan ismereteket szerezhet a szabvánnyal kapcsolatban, amelyre bátran építheti auditálási készségeit.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

Az SGS ISO 22716 tudatossági képzésének előnyeivel kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba még ma!