Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Kozmetikumok és szépségápolási cikkek bevizsgáltatása az SGS-szel - feleljen meg a törvényi előírásoknak és gondoskodjon a termékbiztonságról!

Az elmúlt tíz év nagy változásokat hozott a piacon: a kozmetikum és szépségápolási cikk gyártók figyelmének középpontjában ma már nem csupán a nők állnak, hanem a férfiak és a gyermekek is. Az egészségügyi aggodalmak és a teljesítményi kérdések miatt számos termékre külön előírások vonatkoznak.

Már világszerte bizonyítottuk szakértelmünket a kozmetikumok bevizsgálása, auditálása és tanúsítása terén, így széleskörű szolgáltatásaink segítségével sikeresen ellenőrizheti termékei és rendszerei biztonságát, minőségét és teljesítményét, és védheti meg saját márkáját. Segítségünkkel meggyőződhet róla, hogy az Ön által gyártott kozmetikumok és szépségápolási cikkek megfelelnek-e a kozmetikumokra vonatkozó és egyéb – mint például a REACH, a GMP, a CMR vagy az aeroszollal, veszélyes anyagokkal kapcsolatos – jogszabályok követelményeinek. Termékei és gyártási folyamatai megfelelőségét számos szociális és környezetvédelmi szabvány szerint is tanúsítani tudjuk.

Legyen bárhol a telephelye, elkötelezett SGS-képviselőinkkel támogatjuk kozmetikumai és szépségápolási cikkei tanúsítását. Specializálódott laboratóriumaink hathatós megoldást kínálnak az Ön egyedi igényeire és kötelezettségeire, az alapanyagoktól kezdve a késztermékig és a csomagolásig a teljes folyamat során.