Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A növényvédő szerek a fenntartható mezőgazdasági üzleti tevékenység kulcsát jelenthetik, de használatuk vitatott kérdés.

A bioakkumuláció kockázata, a biológiai sokszínűség pusztulása, a környezetszennyezést, hulladékkezelést és vegyszerek lefolyását érintő kérdések szigorúbb vizsgálatok bevezetését és általános szkepticizmust eredményeztek a növényvédő szerek alkalmazásával kapcsolatban, mind a szabályozó szervek, mind a szélesebb nyilvánosság körében.

A növényvédő szerek értékes segédeszközök lehetnek a modern mezőgazdaságban, de esetenként az értékvesztés alapvető okai is. A vegyszerek megfelelő kombinációjának, a megfelelő időben és módon történő használata úgy, hogy az összhangban legyen az hatályban lévő szabályokkal, nem könnyű feladat. Ipari szakembereink segíthetnek Önnek a megfelelő szer kiválasztásában, és az alkalmazás megfelelő módszerének, optimális dózisának és leghelyesebb idejének meghatározásában, a maximális hatékonyság és a minimális környezeti hatás érdekében.

Az SGS szolgáltatások teljes körét kínálja mindazok számára, akik növényvédő szerek gyártásában, forgalmazásában és felhasználásában vesznek részt. Szolgáltatásaink a következőket foglalják magukban:

  • Helyszíni ellenőrzések
  • Helyes Laboratóriumi Gyakorlat (GLP) szermaradvány vizsgálat
  • Környezeti sors tanulmányozás
  • Ökotoxikológiai tanulmányok
  • Analitikai kémia
  • Márkavédelem és beszállítói lánc menedzsment

Szolgáltatásaink széles portfólióját úgy alakítottuk ki, hogy támogassa partnereinket a hatékony kockázatkezelésben és biztosítsa a szabályozásoknak való megfelelőséget a gyártástól a végfelhasználásig. Tudja meg, hogyan lehetünk az Ön szolgálatára.