Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A gyomirtó szerek a fenntartható mezőgazdasági üzemi tevékenység kulcsát jelenthetik, és néhány súlyos fertőzés esetén az egyedüli megoldást kínálják a modern mezőgazdasági gyakorlatban. Mindazonáltal, ezek a szerek vitás eseteket okozhatnak és nem megfelelő használatuk megalapozott követeléseket eredményezhet.

A gyomirtó szerek bioakkumulációja és környezeti hatásával kapcsolatos problémák azt jelentik, hogy használatukra szigorú szabályozás vonatkozik. Az ilyen problémák a közvélemény és a szabályozó testületek részéről egyaránt széleskörű szkepticizmust eredményezett az olyan esetekben, ahol vegyi anyagok, mint például szerves foszfátot tartalmazó gyomirtó szerekről van szó.

A vegyi anyagok megfelelő kombinációjának, a megfelelő időben és módon történő használata úgy, hogy az összhangban legyen az uralkodó szabályozásokkal, nem könnyű feladat. Ipari szakembereink segíthetnek Önnek a megfelelő szer kiválasztásában, és az alkalmazás megfelelő módszerének, optimális dózisának, sőt leghelyesebb idejének eldöntésében a maximális hatékonyság és a minimális környezeti hatás érdekében.

Az SGS szolgáltatások teljes körét knálja mindazok számára, akik részt vesznek a gyomirtó szerek gyártásában, kereskedelmében és felhasználásában.

Szolgáltatásaink többek között:

  • Szabadföldi vizsgálatok
  • GLP szermaradékora vonatkozó vizsgálatok
  • Környezetben bekövetkező sorsok tanulmányozása
  • Ökotoxikológiai tanulmányok
  • Analitikai kémia
  • Márkavédelem és beszállítói lánc menedzsment

Szolgáltatásaink széles portfóliója úgy került kialakításra, hogy támogassa partnereinket a hatékony kockázatkezelésben és biztosítsa a szabályozásoknak való megfelelőséget a gyártástól a végfelhasználásig. Tudja meg, hogyan lehetünk az Ön szolgálatára.