Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A mezőgazdasági üzletág szűk árréssel működik, és a drága kenőanyagok, hidraulikus folyadékok és hasonlók használatának optimalizálása elengedhetetlen a kiadások, a gépek rendelkezésre állása és a tervezett karbantartás közötti megfelelő egyensúly megvalósításához.

A gépek optimalizálása kulcsfontosságú teljesítménymérő minden vállalkozás számára, és különösen az a mezőgazdaság költséges csúcstechnológiájú gépei esetében. A működési idő meghosszabbítása, különösen az olyan gépek esetében, amelyek az évnek csak egy részében használatosak, döntő fontosságú a működés gazdaságosságának biztosításában.

Használt olaj és folyadékok programunkon keresztül az SGS élvonalbeli laboratóriumaink és képzett analitikusaink globális hálózatának elérhetőségét biztosítja. Átfogó kopáselemzéssel és tanácsadással szolgálhatunk a végfelhasználók, a gépkölcsönzők és szövetkezetek számára az olaj- és folyadékcserékkel, a berendezések élettartama meghosszabbíthatóságának és a szennyeződést tartalmazó vagy fáradt folyadékok miatt kezdődő károsodás idejével kapcsolatban. Szolgáltatásaink sora célozza a korlátozott állásidő és a megelőző karbantartási programok támogatását a mezőgazdasági gépek minden típusára.