Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A vegyi anyagok használata a mezőgazdaságban majdnem olyan régi keletű, mint maga a mezőgazdasági gazdálkodás. Az elmúlt ötven évben azonban a végfelhasználók számára elérhető vegyi anyagok és keverékek száma robbanásszerűen nőtt.

Ez aztán fokozódó aggodalmat váltott ki a társadalom részéről ezen termékeknek az élelmiszerláncban történő használatával, valamint az ipari hulladékok és szennyezés okozta veszélyekkel kapcsolatban.

A mezőgazdasági vegyi anyagok hatalmas áldást jelenthetnek a gazdálkodó számára, ugyanakkor az értékrombolás alapvető okai is lehetnek. Meg kell találni az egyensúlyt a legjobb vegyi anyagok megfontolt használata és a használat következményeinek minimalizálása között. A szabályozások ebben a szektorban nagyon nagy szerepet játszanak, ám ugyanúgy fontosak a felárak és az innovatív termelési módszerek is a hidroponikától a precíziós gazdálkodásig.

A vegyi anyagok megfelelő kombinációjának megfelelő időben és módon történő használata úgy, hogy az összhangban legyen az uralkodó szabályozásokkal, nem könnyű feladat. Az SGS szolgáltatások rendkívül széles skáláját kínálja mindazok számára, akik részt vesznek a mezőgazdasági vegyi anyagok gyártásában, kereskedelmében és felhasználásában.