Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A műanyaggyártás monomerek, illetve egyre nagyobb mértékben prepolimerek vagy polimer előtermékek összekapcsolásával történik.

A monomerek azok a szerves molekulák, melyek olyan mesterséges polimereket képeznek, mint a polivinil-klorid (PVC) gyártásához használt vinil-klorid. A prepolimerek kémiai reakcióval átmeneti molekuláris súlyállapotba hozott monomerek vagy monomer rendszerek.

Azoknak az iparágaknak amelyek a monomereket és prepolimereket alaptermékként használják vagy előállítják, biztosítaniuk kell, hogy termékeik minősége megfeleljen mind a szükséges szabványoknak, mind pedig a felhasználói igányeknek. A termékminőség fenntartása mellett, a beszállítói lánc biztonsága, megbízhatósága és fenntarthatósága alapvető fontosságú.

Szolgáltatásaink széles körű globális tudáshoz és tapasztalathoz engednek hozzáférést a monomerek és prepolimerek (vagy polimer előtermékek) beszállításával kapcsolatban, illetve arról, hogy hogyan lehet biztosítani minőségüket és a beszállítói lánc megbízhatóságát. Tudja meg, hogyan segíthetünk Önnek!