Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az irányítási rendszerről, folyamatról vagy termékről általunk kiállított tanúsítvány státuszának hitelesítő adatait és az auditált szállítók alapadatait megtalálja az SGS tanúsított ügyfelei és termékeik jegyzékében.

A kiskereskedők, gyártók, fogyasztók és egyéb érintettek számára elérhető jegyzékekben többféle paraméter, így például az ügyfél neve, a tanúsítvány száma és/vagy a termék megnevezése alapján kereshet.

Ha másképp nem jelöljük, az adatbázisok angol nyelven állnak rendelkezésre.

A tanúsított ügyfelek jegyzéke

Tanúsított ügyfeleink jegyzékében az irányítási rendszer vagy folyamat SGS által kiállított tanúsítványának státusza ellenőrizhető.

Elektromos és elektronikai fogyasztási cikkek

Az SGS számos nemzeti és nemzetközi rendszer követelményei alapján tanúsít elektromos és elektronikai termékeket. A jegyzék a velünk kapcsolatban álló, különböző tanúsítási szervek és a saját magunk által kiállított, érvényes terméktanúsítványok adatait tartalmazza.

Böngésszen az SGS tanúsított, elektromos termékekkel foglalkozó ügyfeleinek jegyzékében >

Keresés az SGS Fimko biztonságos termékregiszterében (2019.01.01 előtt tanúsított termékek) >

Auditált beszállítók hitelesítése (Kína)

A nemzetközi vevők és a kínai KKV-k kapcsolatának támogatására létrehoztuk a partnerek számára elérhető, beszállítói auditok eredményét tartalmazó adatbázist. Az adatbázisban a jelentés száma vagy a beszállító neve alapján lehet keresni.

Böngésszen az SGS auditált kínai beszállítók hitelesítési adatbázisában >

California Air Resources Board: Airborne Toxic Control Measures (CARB ATCM)

CARB ATCM jegyzékünkben a gyártók, forgalmazók, importőrök és kiskereskedők kereshetnek vegyes faipari áruk tanúsítására vonatkozó adatokat.

Böngésszen az SGS CARB ATCM jegyzékében >

Cipőipari alkotóelemek és termékek

Az SGS cipőipari ECOSECURE tanúsítása segítségével meggyőződhet arról, hogy az alkotóelemek és/vagy termékek átestek-e ennek a nemzetközi normának megfelelő vizsgálaton.

Böngésszen az SGS tanúsított ECOSECURE ügyfeleinek jegyzékében >

Élelmiszer-tanúsítási jelzések

Az élelmiszer-tanúsítási jelzések a szállító élelmiszer-biztonság, egészségvédelem és higiéné iránti elkötelezettségéről tanúskodnak. Jegyzékünk segítségével az élelmiszer-ipari ellátási lánc tagjai ügyfeleink tanúsításának állapotát ellenőrizhetik.

Böngésszen az SGS élelmiszer-tanúsítási jelzések jegyzékében (csak az SGS.com oldalon) >

További információk a fogyasztási cikkek tanúsítását érintő kérdésekben

A fogyasztási cikkeket érintő tanúsítási rendszerekről bővebb információt talál az adott rendszer saját honlapján:

  • IECEE: az IECEE vizsgálati tanúsítás adatbázisa a globális szinten kiállított valamennyi regisztrált CB-tanúsítványt felsorolja. Keresse fel az IECEE-adatbázist >
  • Brazil INMETRO: az INMETRO tanúsítványjegyzékében az országban található szervezetek és termékek állapotát lehet ellenőrizni. Keresse fel az INMETRO-jegyzéket >