Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az irányítási rendszerről, folyamatról vagy termékről kiállított tanúsítványunk státuszának hitelesítő adatait és az auditált szállítók alapadatait megtalálja az SGS tanúsított ügyfelei és termékei jegyzékében.

A kiskereskedők, gyártók, fogyasztók és egyéb érintettek számára elérhető jegyzékekben többféle paraméter, így például az ügyfél neve, a tanúsítvány száma és/vagy a termék megnevezése alapján kereshet.

Ha másképp nem jelöljük, az SGS adatbázisok angol nyelven állnak rendelkezésre.

Tanúsított ügyfelek jegyzéke

Ellenőrizze tanúsított ügyfeleink jegyzékében az irányítási rendszer vagy folyamat SGS által kiállított tanúsítványának státuszát.

Tanúsított alkatrészek és termékek

Az SGS mind a fogyasztási, mind a kereskedelmi cikkek széles köre tekintetében, beleértve az elektromos és elektronikus termékeket, a játékokat, ifjúsági termékeket és tartós árukat is, tanúsítja az alkatrészeket és késztermékeket. Keressen rá a jegyzékben az SGS különböző tanúsító szervezeteinek érvényes tanúsítványaira, valamint saját tanúsítványaink adataira.

Böngésszen az SGS által tanúsított alkotóelemek és termékek jegyzékében >

Böngésszen az SGS Fimko biztonságos termékek jegyzékében (2019. január 1-je előtt tanúsított termékek) >

Auditált beszállítók hitelesítése (Kína)

A nemzetközi vevők és a kínai kkv-k kapcsolatának támogatására létrehoztunk egy, a partnerek számára elérhető, beszállítói auditok eredményét tartalmazó adatbázist. Az adatbázisban a jelentés száma vagy a beszállító neve alapján lehet keresni.

Böngésszen az SGS által auditált kínai beszállítók hitelesítési adatbázisában >

California Air Resources Board (Kalifornia Légierőforrások Testülete): Airborne Toxic Control Measures (CARB ATCM – Ellenőrző intézkedések a levegőben keletkezett toxikus anyagok vizsgálatára)

A CARB ATCM jegyzékünkben a gyártók, forgalmazók, importőrök és kiskereskedők kereshetnek vegyes faipari áruk tanúsítására vonatkozó adatokat.

Böngésszen az SGS CARB ATCM jegyzékében >

Cipőipari alkotóelemek és termékek

Az SGS cipőipari ECOSECURE tanúsítása segítségével meggyőződhet arról, hogy az alkotóelemek és/vagy termékek átestek-e e nemzetközi norma szerinti vizsgálaton.

Böngésszen az SGS tanúsított ECOSECURE ügyfeleinek jegyzékében >

Élelmiszer-tanúsítási jelzések

Az élelmiszer-tanúsítási jelzések a szállító élelmiszer-biztonság, egészségvédelem és higiéné iránti elkötelezettségéről tanúskodnak. Jegyzékünk segítségével az élelmiszer-ipari ellátási lánc tagjai ellenőrizhetik ügyfeleink tanúsításának státuszát.

Böngésszen az SGS élelmiszer-tanúsítási jelzései jegyzékében (csak az SGS.com oldalon elérhető) >

További információk a fogyasztási cikkek tanúsítását érintő kérdésekben

A fogyasztási cikkeket érintő tanúsítási rendszerekről bővebb információt az adott rendszer saját honlapján talál: