RoHS Vizsgálat

Gold Bangle

Az elektromos és elektronikus termékekben használt veszélyes anyagokra vonatkozó és egyre szigorúbb szabályozások a gyártók, kiskereskedők és beszállítók vállára helyezik a felelősséget, hogy bizonyítsák termékeik megfelelőségét.

Az SGS harmadik fél általi RoHS vizsgálatai segítenek biztosítani a vonatkozó EU RoHS irányelveknek való megfelelőséget.

Minden új terméket ellenőrizni kell a korlátozott anyagok koncentrációjára vonatkozóan, köztük ólom (Pb), higany (Hg), kadmium (Cd), hatvegyértékű króm (Cr), polibrominált bifenil (PBB) és polibrominált difenil éter (PBDE).

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS hogyan támogathatja szervezetét a RoHS követelményeinek való megfelelésben szerte a világon.

Roncsolásmentes elemzés

Számos roncsolásmentes XRF (röntgen-fluoreszcencia) eljárást alkalmazunk.

Nedveskémiai elemzés

Korlátozott anyagok magas szintje esetén további vizsgálatokat végezhetünk, köztük nedveskémiai elemzést A korlátozott anyagokat vizsgáló eljárások pontos eredményeket nyújtanak és igazolnak minden az XRF elemzések során talált rendellenességet.

XRF vizsgálat

XRF vizsgálatok segítségével gyors betekintést nyerünk a veszélyes anyagok jelenlétére és elhelyezkedésére a terméken belül. Ez a vizsgálati módszer különösen alkalmas a késztermék gyors áttekintésére.

Lépjen kapcsolatba velünk