Komplett környezetvédelmi megoldások egy kézből

Komplett környezetvédelmi megoldásokat kínálunk Önnek és vállalkozásának.

Munkahelyi levegő, megvilágítás és zaj helyszíni felmérésében, tanácsadásban, létesítendő vagy meglévő pontforrások engedélydokumentációjával kapcsolatos ügyintézésben és helyszíni tanácsadásban, hulladék akkreditált mintavételében és laboratóriumi vizsgálatában, felszín alatti és felszíni víz, szennyvíz és csurgalékvíz, talaj és szennyvíziszap akkreditált mintavételében és laboratóriumi vizsgálatában nyújtunk szakértő segítséget ügyfeleink számára.

Komplett megoldások egy kézből az Ön vállalkozásának

 • Levegőtisztaság-védelmi mérések (emisszió, immisszió, munkahelyi légtér)
 • Létesítendő vagy meglévő pontforrások engedélydokumentációjával kapcsolatos ügyintézés és helyszíni tanácsadás
 • Szakértő által végzett előzetes munkahelyi levegő, megvilágítás és zaj helyszíni felmérése és tanácsadás
 • Ipari berendezések és gépek diffúz kibocsátás-vizsgálata (gépkezelőket érő illékony folyadék vagy gázok)
 • Munkahelyi légszennyező anyagok akkreditált vizsgálata
 • Azbeszt-felmérések és laboratóriumi vizsgálatok
 • Bűz- és szagmérés és ellenőrzés
 • Legionella vizsgálatok
 • Zaj- és rezgésvizsgálat, modellezés, zajmonitorozás
 • Talaj, felszín alatti és felszíni víz, szennyvíz és csurgalékvíz akkreditált mintavétele és laboratóriumi vizsgálata a jogszabályokban meghatározott komponensekre
 • Kármentesítési és monitoring tervek 
 • Hulladékgazdálkodási tanácsadás
 • Hulladékstátusz megszűnésének igazolása a hulladékról szóló törvény szerint
 • Munkavállalókat érintő egészségügyi kockázatfelmérés
 

Szakértő által végzett előzetes munkahelyi levegő, megvilágítás és zaj helyszíni felmérése, tanácsadás

Cégünk számára az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb. Ezért a szakértői tanácsadást a Mérnöki Kamarában bejegyzett szakértőnk végzi, aki több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a levegő, megvilágítás, zaj területén. A helyszínen specifikus műszerek segítségével biztosítjuk a pontos eredményeket.

 

Képet kaphatnak róla, hogy milyen területen, milyen anyagokat vizsgáljanak. Ezáltal még a költséges és időigényes hatósági mérések előtt intézkedéseket tehetnek ezen káros anyagok csökkentésére.

Mire számíthatnak, ha igénybe veszik a szolgáltatásunkat?

Előzetes helyszíni felmérésünk során megismerjük a tevékenységüket, valamint a gyártás során használt berendezéseket és anyagokat. Ezt követően a gyártást és termelést nem zavarva felmérést végzünk specifikus műszerekkel a dolgozók munkakörnyezetében, ahol esetlegesen veszélynek lehetnek kitéve a levegőben jelenlévő veszélyes anyagoknak és a gépek okozta zaj- és hőhatásoknak.

Felmérés során kapott tájékoztató jellegű eredmények birtokában a magyar jogszabályban előírt hattárértékeket figyelembe véve készítünk egy vizsgálati jegyzőkönyvet. Így segítjük Önöket a megfelelő intézkedési tervek kialakításában és a dolgozók munkakörnyezetének javításában.

Létesítendő vagy meglévő pontforrások engedélydokumentációjával kapcsolatos ügyintézés és helyszíni tanácsadás

Meglévő vagy létesítendő pontforrásainak helyszíni felülvizsgálatával és szakértői tanácsadással segítünk Önnek felkészülni és elvégeztetni a hatósági méréseket

Hulladék akkreditált mintavétele és laboratóriumi vizsgálata

Különböző szolgáltatásokat kínálunk a hulladék hatékony, jogszabályoknak megfelelő kezelésére azoknak, akik üzleti tevékenységük során veszélyesnek besorolható hulladéktermékekkel foglalkoznak. Hulladék- és termékkezelési szolgáltatásaink közé tartozik a hulladék-mintavétel és a szemétlerakók süppedésének monitorozása.

 

A hulladék megfontolt kezelése üzletileg is előnyös döntés. De ehhez megbízható információkra van szüksége. A laboratóriumi elemzések területén vezető szolgáltatóként átfogó hulladék-mintavételezési és megfigyelési szolgáltatásokat nyújtunk az Ön vállalkozása és a környezet védelme érdekében. Segítünk hulladéklerakója felszínsüllyedésének ellenőrzésében, hogy elkerülje a talajomlást, valamint segítünk hulladéklerakója kezelésében és tömörítésében.

Kerülje el a költséges büntetéseket, és óvja hírnevét: kezelje ipari hulladékát átlátható és környezetvédelmi szempontból biztonságos módon! 

Felszín alatti és felszíni víz, szennyvíz és csurgalékvíz akkreditált mintavétele és laboratóriumi vizsgálata a jogszabályokban meghatározott komponensekre

Helyszíni mintavételezési és elemzési szolgáltatásaink garantálhatják a vízminőségét, emellett biztosíthatják, hogy a szennyvíz nem okoz környezetszennyezést.


Vízszolgáltatásaink segítik környezetgazdálkodását, és biztosítják az iparág összes vonatkozó jogszabályának való megfelelést.
A környezetirányítás a vízszolgáltatások teljes spektrumán elengedhetetlen a szabályozási szabványoknak és a globális legjobb gyakorlatoknak való megfelelés biztosítása érdekében. Az SGS helyszíni és mintavételezési, laboratóriumi elemzési és adatkezelési szolgáltatások átfogó skáláját nyújtja, monitorozzuk és értelmezzük vízzel kapcsolatos helyzetét, hogy az igényeinek megfelelő megoldásokat ajánlhassunk. 
Érdeklődjön szakértői hálózatunknál még ma!
 

Talaj és szennyvíziszap akkreditált mintavétele és laboratóriumi vizsgálata a jogszabályokban meghatározott komponensekre

Helyszíni, mintavételezési és elemzési szolgáltatásaink garantálhatják, hogy talaja tiszta és szennyeződésektől mentes.

 

Talajszolgáltatásaink segítik környezetgazdálkodását, valamint biztosítják az iparág összes vonatkozó jogszabályának való megfelelést.

 

Működésének környezetirányítása elsődleges fontosságú vállalkozása jövőjének szempontjából. Az SGS-nél szakértők globális hálózata segít felmérni a talajjal kapcsolatos környezetvédelmi kockázatokat, és segít kezelni a felmerülő problémákat, remediációs megoldásokat.

Miért az SGS?

A világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és
tanúsító vállalataként az SGS elismerten a minőség és az integritás globális etalonja. Folyamatosan túllépünk a fogyasztók és a szabályozók azon elvárásain, hogy olyan piacvezető szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek versenyelőnyt jelentenek ügyfeleink számára.

Elkötelezettek vagyunk a környezet minősége és biztonsága iránt, ezen felül saját és modern vizsgálati laboratóriummal rendelkezünk, vizsgálatainkra rövid határidőt vállalva. Személyre szabott szolgáltatásaink és kedvezményes csomagajánlataink kedvező megoldást biztosítanak ügyfeleink számára.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet elküldése